Ons Team

Met een enthousiast team staan wij altijd voor jullie klaar.
Graag stellen we ons hier voor:

Claudia Brouwers – verloskundige / echoscopiste

Mijn naam is Claudia Brouwers en ik ben één van de verloskundigen, werkzaam in deze praktijk. Ik ben geboren in het ziekenhuis te Heerlen en opgegroeid in Ransdaal. In 1997 behaalde ik mijn gymnasiumdiploma aan het Bernardinuscollege te Heerlen.
Mijn studententijd bracht ik door in Kerkrade. Daar volgde ik aan de “Vroedvrouwenschool” de opleiding tot verloskundige. Na vier jaar hard studeren werd ik in 2001 beëdigd als verloskundige. 
De eerste twee jaar na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als vervangster in diverse verloskundige praktijken. In 2003 werd mij de kans geboden om me definitief te vestigen in de praktijk in Geleen. Twee jaar later behaalde ik mijn diploma echoscopie, waardoor we diverse echo’s kunnen aanbieden binnen onze eigen praktijk.
De afgelopen jaren is ook mijn interesse gegroeid voor de “organisatorische” kant van de verloskunde. Na enkele jaren voorzitter te zijn geweest van onze Kring van verloskundigen, ben ik nu actief voor ons samenwerkingsverband Samenzuyd. Binnen SamenZuyd zetten we ons in om, in deze regio, de meest optimale zorg te realiseren  voor zwangeren, hun partner en (ongeboren) kind. 

Martine Kokkelmans – verloskundige / echoscopiste

Mijn naam is Martine Kokkelmans en ik werk als verloskundige in deze praktijk. 
Ik ben geboren in Geleen en opgegroeid in Sittard. Al in groep 6 van de basisschool wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Toch heb ik eerst nog een omzwerving gemaakt alvorens mijn ideaal te verwezenlijken. Na het Trevianum in Sittard ben ik bouwkunde gaan studeren aan de TU Eindhoven. Na het propedeusejaar bleek al snel dat dit vak niet voor mij was weg gelegd. Ik besloot alsnog HBO verloskunde te gaan studeren en werd gelukkig direct toegelaten op de Vroedvrouwenschool in Kerkrade. Na twee jaar verhuisde de opleiding naar Maastricht. Hier is de opleiding momenteel gevestigd, sinds 2006 onder de naam ‘Academie Verloskunde Maastricht’. 
In 2006 ben ik beëdigd als verloskundige en sindsdien werk ik met veel plezier in deze praktijk. 
Ik heb 2 kinderen, Jinte en Ruben. Naast verloskunde ben ik graag bezig met koken, bakken, wandelen en reizen. Eén van mijn grootste hobby’s is wintersport.

Elrieke van Hunen – verloskundige

Mijn naam is Elrieke van Hunen. Ik ben geboren in Flevoland en opgegroeid in Friesland. Van jongs af aan wist ik, dat ik verloskundige wilde worden. Meteen na het afronden van het VWO, ben ik begonnen aan de opleiding tot verloskundige in Maastricht. Mijn grote droom ging in vervulling! In maart 2021 ben ik beëdigd tot verloskundige. 
Ik woon samen met mijn vriend in Nuth. Ik houd van gezelligheid. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Daarnaast houd ik ontzettend veel van reizen.
Verloskunde is een fantastisch vak. Elke zwangerschap, bevalling en kraamperiode zijn anders en dat maakt het zo leuk. Ik vind het mooi dat ik een rol mag spelen in deze bijzondere periode uit het leven van een vrouw en haar partner.
 

Eva Gootzen – verloskundige

Mijn naam is Eva Gootzen en ik ben als verloskundige werkzaam binnen de praktijk. Ik ben thuis geboren in Gelderland, maar opgegroeid in Houthem St. Gerlach. Met veel passie ben ik na de middelbare school verloskunde gaan studeren in Maastricht en sinds mijn afstuderen ben ik aan het werk geweest bij verschillende praktijken in Limburg en Brabant, voordat ik mij bij het team van Verloskundigen Geleen mocht voegen. In mijn vrije tijd hou ik van sporten, dansen, reizen en ben ik graag omringd door vrienden en familie.
Als verloskundige vind ik het belangrijk om laagdrempelige en persoonlijke zorg te bieden waarbij vertrouwen centraal staat. Het blijft ontzettend bijzonder om ouders te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Dit maakt dat ik dit beroep elke dag met heel veel plezier uitoefen. Elk kindje en elk ouderpaar is uniek, en ik gun alle ouders een fijne ervaring. Ik hoop hieraan bij te mogen dragen en jullie te ontmoeten tijdens de controles!

Regien Karssen – verloskundige

Mijn naam is Regien Karssen en ik werk als verloskundige in deze praktijk. Ik ben geboren in Geldrop, in de buurt van Eindhoven. Ook ik ben verhuisd naar Maastricht voor de opleiding tot verloskundige. Het was een droom die ik al van jongs af aan heb. Ik vind het dan ook een eer om het vak te mogen uitoefenen. 
Naast verloskundige zijn, vind ik het heerlijk om te dansen, motor te rijden en te wandelen.
Ik hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten in deze spannende en bijzondere tijd voor jullie. Onderling vertrouwen is voor mij erg belangrijk, dus ook bij mij kunnen jullie alle vragen stellen.

 

 

Daphne Eussen – praktijkassistente

Mijn naam is Daphne Eussen en ik ben als praktijkassistente werkzaam in deze mooie praktijk. Ik ben opgegroeid in Geleen en woon met mijn vriend samen in Sittard.
Wat begonnen is als een bijbaan in de vakantieperiodes, is uitgegroeid tot mijn vaste baan. 
In 2021 heb ik mijn bachelor Geneeskunde afgerond. Graag zou ik de echo-opleiding willen gaan doen, zodat ik de praktijk nog meer kan uithelpen als echoscopiste en verder kan groeien in de geboortezorg. 
In mijn vrije tijd ben ik graag omringd door familie en vrienden en vind ik het leuk om te gaan wandelen.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten aan de telefoon of tijdens het spreekuur!