Ons Team

Met een enthousiast team staan wij altijd voor jullie klaar.
Graag stellen we ons hier voor:

Claudia Brouwers – verloskundige

Mijn naam is Claudia Brouwers en ik ben één van de verloskundigen, werkzaam in deze praktijk. Ik ben geboren in het ziekenhuis te Heerlen en opgegroeid in Ransdaal. In 1997 behaalde ik mijn gymnasiumdiploma aan het Bernardinuscollege te Heerlen.

Mijn studententijd bracht ik door in Kerkrade. Daar volgde ik aan de “Vroedvrouwenschool” de opleiding tot verloskundige. Na vier jaar hard studeren werd ik in 2001 beëdigd als verloskundige. De eerste twee jaar na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als vervangster in diverse verloskundige praktijken. In 2003 werd mij de kans geboden om me definitief te vestigen in de praktijk in Geleen. Twee jaar later behaalde ik mijn diploma echoscopie, waardoor we diverse echo’s kunnen aanbieden binnen onze eigen praktijk.

De afgelopen jaren is ook mijn interesse gegroeid voor de “organisatorische” kant van de verloskunde. Na enkele jaren voorzitter te zijn geweest van onze Kring van verloskundigen, ben ik nu actief voor ons samenwerkingsverband Samenzuyd. Binnen SamenZuyd zetten we ons in om, in deze regio, de meest optimale zorg te realiseren  voor zwangeren, hun partner en (ongeboren) kind. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uitgebreid te koken of bakken. Daarnaast trek ik ook regelmatig mijn wandelschoenen aan voor een wandeling in ons mooie Limburg.

Martine Kokkelmans – verloskundige

Mijn naam is Martine Kokkelmans en ik werk als verloskundige in deze praktijk. Ik ben geboren in Geleen en opgegroeid in Sittard. Al in groep 6 van de basisschool wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Toch heb ik eerst nog een omzwerving gemaakt alvorens mijn ideaal te verwezenlijken. Na het Trevianum in Sittard ben ik bouwkunde gaan studeren aan de TU Eindhoven. Na het propedeusejaar bleek al snel dat dit vak niet voor mij was weg gelegd. Ik besloot alsnog HBO verloskunde te gaan studeren en werd gelukkig direct toegelaten op de Vroedvrouwenschool in Kerkrade. Na twee jaar verhuisde de opleiding naar Maastricht. Hier is de opleiding momenteel gevestigd, sinds 2006 onder de naam ‘Academie Verloskunde Maastricht’. In 2006 ben ik beëdigd als verloskundige en sindsdien werk ik met veel plezier in deze praktijk. Ik heb 2 kinderen, Jinte en Ruben. Naast verloskunde ben ik graag bezig met koken, bakken, wandelen en reizen. Eén van mijn grootste hobby’s is wintersport.

Elrieke van Hunen – verloskundige

Mijn naam is Elrieke van Hunen. Ik ben geboren in Flevoland en opgegroeid in Friesland. Van jongs af aan wist ik, dat ik verloskundige wilde worden. Meteen na het afronden van het VWO, ben ik begonnen aan de opleiding tot verloskundige in Maastricht. Mijn grote droom ging in vervulling! In maart 2021 ben ik beëdigd tot verloskundige. 
Ik woon samen met mijn vriend in Nuth. Ik houd van gezelligheid. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Daarnaast houd ik ontzettend veel van reizen.
Verloskunde is een fantastisch vak. Elke zwangerschap, bevalling en kraamperiode zijn anders en dat maakt het zo leuk. Ik vind het mooi dat ik een rol mag spelen in deze bijzondere periode uit het leven van een vrouw en haar partner.
 

Josiane Vestjens – verloskundige

Mijn naam is Josiane Eussen-Vestjens en ik werk als verloskundige in deze praktijk. Ik ben opgegroeid in Susteren en woonde daarna enkele jaren in Sittard en nog kort in Oud Geleen. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Sindsdien heb ik bij verschillende praktijken in Midden- en Zuid Limburg gewerkt en al heel wat baby’s mogen verwelkomen. Verloskundige zijn blijft heel bijzonder en afwisselend. Geen mens hetzelfde en ieder kindje weer uniek.

Ik woon samen met mijn man Sander en twee dochters Nore (’18) en Mette (’19) in Neerbeek. Eigenlijk voelt het zwanger zijn, bevallen en ouders worden nog steeds als de dag van gisteren. Onze vrije tijd gaat op aan leuke dingen met de meisjes doen, zoals wandelen, taarten en koekjes bakken en ze meenemen naar allerlei leuke plekken. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Peggy Vluggen – praktijkassistente.

Ik ben moeder van 2 prachtige meiden, Lynn en Lieke. Tijdens mijn eigen zwangerschappen, kwam ik terecht bij deze mooie verloskundige praktijk. Nu, jaren later, ben ik tijdens de spreekuren je eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als bij je bezoek aan het spreekuur. Administratieve- en secretariële werkzaamheden behoren ook tot mijn takenpakket.