Ons Team

Met een enthousiast team staan wij altijd voor jullie klaar.
Graag stellen we ons hier voor:

Claudia Brouwers – verloskundige / echoscopiste

Mijn naam is Claudia Brouwers en ik ben één van de verloskundigen, werkzaam in deze praktijk. Ik ben geboren in het ziekenhuis te Heerlen en opgegroeid in Ransdaal. In 1997 behaalde ik mijn gymnasiumdiploma aan het Bernardinuscollege te Heerlen.
Mijn studententijd bracht ik door in Kerkrade. Daar volgde ik aan de “Vroedvrouwenschool” de opleiding tot verloskundige. Na vier jaar hard studeren werd ik in 2001 beëdigd als verloskundige. 
De eerste twee jaar na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als vervangster in diverse verloskundige praktijken. In 2003 werd mij de kans geboden om me definitief te vestigen in de praktijk in Geleen. Twee jaar later behaalde ik mijn diploma echoscopie, waardoor we diverse echo’s kunnen aanbieden binnen onze eigen praktijk.
De afgelopen jaren is ook mijn interesse gegroeid voor de “organisatorische” kant van de verloskunde. Na enkele jaren voorzitter te zijn geweest van onze Kring van verloskundigen, ben ik nu actief voor ons samenwerkingsverband Samenzuyd. Binnen SamenZuyd zetten we ons in om, in deze regio, de meest optimale zorg te realiseren  voor zwangeren, hun partner en (ongeboren) kind. 

Martine Kokkelmans – verloskundige / echoscopiste

Mijn naam is Martine Kokkelmans en ik werk als verloskundige in deze praktijk. 
Ik ben geboren in Geleen en opgegroeid in Sittard. Al in groep 6 van de basisschool wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Toch heb ik eerst nog een omzwerving gemaakt alvorens mijn ideaal te verwezenlijken. Na het Trevianum in Sittard ben ik bouwkunde gaan studeren aan de TU Eindhoven. Na het propedeusejaar bleek al snel dat dit vak niet voor mij was weg gelegd. Ik besloot alsnog HBO verloskunde te gaan studeren en werd gelukkig direct toegelaten op de Vroedvrouwenschool in Kerkrade. Na twee jaar verhuisde de opleiding naar Maastricht. Hier is de opleiding momenteel gevestigd, sinds 2006 onder de naam ‘Academie Verloskunde Maastricht’. 
In 2006 ben ik beëdigd als verloskundige en sindsdien werk ik met veel plezier in deze praktijk. 
Ik heb 2 kinderen, Jinte en Ruben. Naast verloskunde ben ik graag bezig met koken, bakken, wandelen en reizen. Eén van mijn grootste hobby’s is wintersport.

Elrieke van Hunen – verloskundige

Mijn naam is Elrieke van Hunen. Ik ben geboren in Flevoland en opgegroeid in Friesland. Van jongs af aan wist ik, dat ik verloskundige wilde worden. Meteen na het afronden van het VWO, ben ik begonnen aan de opleiding tot verloskundige in Maastricht. Mijn grote droom ging in vervulling! In maart 2021 ben ik beëdigd tot verloskundige. 
Ik woon samen met mijn vriend in Nuth. Ik houd van gezelligheid. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Daarnaast houd ik ontzettend veel van reizen.
Verloskunde is een fantastisch vak. Elke zwangerschap, bevalling en kraamperiode zijn anders en dat maakt het zo leuk. Ik vind het mooi dat ik een rol mag spelen in deze bijzondere periode uit het leven van een vrouw en haar partner.
 

Regien Karssen – verloskundige

Mijn naam is Regien Karssen en ik werk als verloskundige in deze praktijk. Ik ben geboren in Geldrop, in de buurt van Eindhoven. Ook ik ben verhuisd naar Maastricht voor de opleiding tot verloskundige. Het was een droom die ik al van jongs af aan heb. Ik vind het dan ook een eer om het vak te mogen uitoefenen.
Naast verloskundige zijn, vind ik het heerlijk om te dansen, motor te rijden en te wandelen.
Ik hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten in deze spannende en bijzondere tijd voor jullie. Onderling vertrouwen is voor mij erg belangrijk, dus ook bij mij kunnen jullie alle vragen stellen.

 

Inge Sauren – verloskundige

Mijn naam is Inge Sauren en ik werk als verloskundige binnen deze praktijk. Ik ben opgegroeid in Landgraaf, waar ik nog altijd woonachtig ben. Ondertussen ben ik ook regelmatig bij mijn vriend in het mooie Sittard te vinden. Ik geniet van tijd samen met mijn vriend, familie en vrienden. Daarnaast hou ik van bakken, padellen, shoppen en puzzelen. 
Na mijn afstuderen heb ik als waarneemster ervaring opgedaan in verschillende verloskundigenpraktijken in Limburg. Nu mag ik mij teamlid noemen van verloskundigen Geleen. 
Al vroeg wist ik dat ik in de zorg wilde werken. Toen ik eenmaal een open dag van de Academie Verloskunde Maastricht had bezocht, was ik direct verkocht: ik wilde verloskundige worden! Nog altijd ben ik blij met deze keuze en geniet ik er keer op keer van, dat ik mensen in zo´n bijzondere periode van hun leven mag begeleiden. De cliënt en haar partner staan voor mij hierin centraal en ik doe mijn uiterste best om bij te dragen aan een positieve ervaring. Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten!

Daphne Eussen – praktijkassistente / echoscopiste

Mijn naam is Daphne Eussen en ik ben als praktijkassistente en echoscopiste werkzaam in deze mooie praktijk.
Wat begon als bijbaan in de vakantieperiodes, is uitgegroeid tot mijn vaste baan.
In 2021 heb ik mijn bachelor Geneeskunde afgerond. In 2023 heb ik mijn diploma echoscopie behaald. Ondertussen ben ik ook gestart aan de 20-weken echo opleiding. In de praktijk kun je mij als echoscopiste tegenkomen bij diverse medische echo’s. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor pretecho’s, zoals geslachtsbepalingen. Ik vind het bijzonder om samen met de aanstaande ouders de speciale momenten te beleven tijdens een echo van hun ongeboren kindje.
Ik woon samen met mijn vriend en ons hondje in Geleen. In mijn vrije tijd ben ik graag omringd door familie en vrienden.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten aan de telefoon of tijdens het spreekuur!

Katja Mulder – praktijkassistente / verloskundige /echoscopiste

Mijn naam is Katja Robberts-Mulder, woonachtig in Wijlre, maar geboren en getogen in de Parkstad gemeenten Kerkrade en Heerlen. Ik ben voornamelijk werkzaam als praktijkassistente in deze leuke praktijk. Daarnaast ben ik ook verloskundige en echoscopiste. 

In 1999 ben ik in Kerkrade afgestudeerd als verloskundige. De voorlaatste stage heb ik zelfs in deze praktijk met succes mogen afronden. Na 1,5 jaar te hebben waargenomen voor de regio als verloskundige, ben ik trotse praktijkeigenaar geworden van Verloskundigenpraktijk Valkenburg a/d Geul. In 2004 heb ik de echo opleiding gevolgd en sinds 2022 ben ik ook geschoold voor het plaatsen van spiralen en het geven van alle informatie rondom de anticonceptie. Na 22 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in Valkenburg en omgeving heb ik mijn praktijkdeel overgedragen en liggen, net als Claudia, ook mijn interesses in de organisatorische kanten van de verloskunde in de regio. Ik ben bestuurder in het samenwerkingsverband SamenZuyd en volg een opleiding bedrijfskunde in de zorg. 

Mij komen jullie voornamelijk tegen als praktijkassistente, maar daar waar ondersteun ik de collega’s soms ook als verloskundige of echoscopiste.

In mijn vrije tijd trek ik graag mijn hardloop-, of wandelschoenen aan, maak ik een rondje op de mountainbike en ’s winters sta ik nog minimaal een weekje op de ski’s. Daarnaast eet ik graag buiten de deur en ben ik een fan van Limburgse wijnen. Ik ben getrouwd met Bas en samen zijn we de trotse ouders van een dochter Sam en een zoon Sep.

Ik kijk ernaar uit om jullie te spreken aan de telefoon of tijdens jullie bezoek aan de praktijk. Tot snel!