a

Verloskundigen Geleen

DE PRAKTIJK WAAR U EN UW PARTNER CENTRAAL STAAN

— DE KINDERWENS —

ZELFS VOOR DE ZWANGERSCHAP KUNT U BIJ ONS TERECHT.

Ook vóór een eventuele zwangerschap kunt u al terecht bij onze praktijk. Tijdens een kinderwensconsult geven wij u en uw partner informatie over gezond zwanger worden en zijn.

 

Als u zwanger bent, is het eerste bezoek aan de verloskundige vaak pas rond 8 weken. Veel factoren die de gezondheid van moeder en kind beïnvloeden spelen juist in het prille begin van de zwangerschap een cruciale rol. Het gebruik van foliumzuur is een goed voorbeeld hiervan. Door 0,4-0,5 mg foliumzuur te slikken verkleint u de kans dat de baby wordt geboren met een ernstige aandoening, bijvoorbeeld een waterhoofdje, open ruggentje of hazenlip.

Bij een kinderwensconsult geven wij daarnaast informatie over gevarieerd en gezond eten, medicijngebruik, risicofactoren in de familie en schadelijke gevolgen van het gebruik van drank en sigaretten. Ook wordt er inzicht gegeven in de menstruatiecyclus en het moment waarop u het meest vruchtbaar bent. Maar ook vragen, wensen, angsten of twijfels ten aanzien van zwanger worden/zijn of het ouderschap kunnen ter sprake komen.

 

Kortom, met een bezoek aan het kinderwensspreekuur zorgt u voor een gezonde start van uw zwangerschap en uw kind.

 

Een goed begin is het halve werk!

 

Aanmelden? Klik hier

TEL.: 046- 474 6000

PRAKTIJK VAN VERLOSKUNDIGEN GELEEN - LEURSSTRAAT 5 - 6166 CL GELEEN (OUD-GELEEN) - 046-4746000

De verloskundigenpraktijk voor: Sittard - Geleen - Munstergeleen - Puth - Einighausen - Guttecoven - Nieuwstad - Limbricht -  Stein - Urmond - Elsloo - Berg a/d Maas - Beek - Neerbeek - Spaubeek - Sweikhuizen - Genhout.

© Verloskundigen Geleen 2017 - Webdesign & Fotografie: John Baggen

Verloskundigen Geleen

Verloskundigen Geleen

DE KINDERWENS