Contact

Laten wij kennis met elkaar maken.

Bereikbaarheid

Onze praktijk bevindt zich op de hoek  Leursstraat / Jodenstraat, in “Gezondhuys d’Aw Pastorie”. Zoals deze naam al doet vermoeden, is de praktijk gevestigd in de oude pastorie van de kerk in Oud-Geleen. Parkeren kan in de omgeving van het Gezondhuys.

Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je gebruik maken van station Geleen-Oost of bushalte Oranjelaan / Peschstraat. Zowel het station als de bushalte liggen op 5 minuten loopafstand van onze praktijk.

Bezoekadres.

Praktijk van Verloskundigen Geleen
“Gezondhuys d’Aw Pastorie”
Leursstraat 5
6166 CL Geleen (Oud-Geleen)

Telefoon

+31 (0)46 – 47 46 000

E-mail

praktijk@verloskundigengeleen.nl

N.B. Gebruik de e-mail niet voor het bespreken van medische klachten. In dat geval kun je beter telefonisch contact opnemen. Wij kunnen dan sneller reageren.

Spreekuur

We willen in alle rust tijd voor je nemen.

We streven er naar om je tijdens de zwangerschap met alle verloskundigen, kennis te laten maken. Zodat je tijdens de bevalling zoveel mogelijk geholpen wordt door een bekend iemand. Daarom houden wij ons spreekuur in wisseldienst.

Het spreekuur bezoeken kan uitsluitend op afspraak. Neem telefonisch contact op met onze praktijk voor het maken van een afspraak. Onze assistente is op werkdagen bereikbaar van 9 tot 12 uur (kies optie 1 in het keuzemenu). Mocht je het antwoordapparaat horen, spreek dan duidelijk een bericht, met naam en telefoonnummer, in en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Wil je je aanmelden voor een eerste afspraak, dan kan dit ook middels het klikken op de button “aanmelden” bovenaan elke pagina.

De spreekuren zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Naast ochtend en middag, behoort een afspraak in de avonduren ook tot de mogelijkheden. 

Eén keer per week vindt het spreekuur plaats in de huisartsenpraktijk in Spaubeek, Musschenberg 26.

 

Bereikbaarheid

Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar.

Uiteraard zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor verloskundige zorg. Hier lees je hoe je ons het best kunt bereiken:

Je kunt ons te allen tijde bereiken op 

046-4746000.

 

In het keuzemenu kun je een keuze maken voor de assistente (optie 1) of de verloskundige (optie 2). De assistente is op werkdagen bereikbaar van 9 tot 12 uur. Als de assistente niet aanwezig is, kun je een bericht achterlaten op de voicemail. We bellen je dan zo snel mogelijk terug. Niet dringende vragen kun je ook mailen naar praktijk@verloskundigengeleen.nl.

 

Waar ligt onze praktijk?

“Gezondhuys D’aw Pastorie” – Oud Geleen, …een sfeervolle kern

Onze praktijk bevindt zich op de hoek  Leursstraat/Jodenstraat, in “Gezondhuys d’Aw Pastorie”. Zoals deze naam al doet vermoeden, is de praktijk gevestigd in de oude pastorie van de kerk in Oud-Geleen. Parkeren kan in de omgeving van het Gezondhuys. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je gebruik maken van station Geleen-Oost of bushalte Oranjelaan/Peschstraat.

Eén keer per week vindt het spreekuur plaats in de huisartsenpraktijk Spaubeek. De huisartsenpraktijk bevindt zich in de BMV Spaubeek, Musschenberg 26c. Parkeren kan op de parkeerplaatsen bij het voetbalveld.