a

Aanmelding Zwangerschap

 

Via onderstaand contactformulier kunt u zich bij ons aanmelden. Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij, zo spoedig mogelijk, telefonisch contact met u op voor het plannen van de eerste controle bij ons in de praktijk.

Aanmelding Kraambed

 

Bent u tijdens de zwangerschap en bevalling onder controle van de gynaecoloog, dan kunt u zich via onderstaand contactformulier bij ons aanmelden voor controles in het kraambed. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij, zo spoedig mogelijk, telefonisch contact met u op om de inschrijving definitief te maken. Na de bevalling belt u dan met ons om de eerste visite af te spreken.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Het intake-formulier

 

Nadat u zich bij ons heeft aangemeld moet er nog een intake formulier worden in gevuld. Dit formulier is een standaard formulier dat wij en onze collega's gezamenlijk gebruiken. Mocht u in de gelegenheid zijn dan kunt u het nu al invullen. Klik daarvoor op de onderstaande blauwe knop 'Intake'.

Intake

Aanmelden? Klik hier

TEL.: 046- 474 6000

PRAKTIJK VAN VERLOSKUNDIGEN GELEEN - LEURSSTRAAT 5 - 6166 CL GELEEN (OUD-GELEEN) - 046-4746000

De verloskundigenpraktijk voor: Sittard - Geleen - Munstergeleen - Puth - Einighausen - Guttecoven - Nieuwstad - Limbricht -  Stein - Urmond - Elsloo - Berg a/d Maas - Beek - Neerbeek - Spaubeek - Sweikhuizen - Genhout.

© Verloskundigen Geleen 2017 - Webdesign & Fotografie: John Baggen